34 Genç Lider, 17 Festival Projesinde broşür afiş basımı, internet reklamı hizmetleri satın alınacaktır.

05 Haziran 2023 21:27 Samsun Turizmciler Derneği 96

Proje faaliyetlerinin tanıtımı için broşür, afiş basımı yapılacak ve sosyal medya reklamı verilecektir.

Derneğimizce uygulanan 34 Genç Lider, 17 Festival isimli proje kapsamında Genç lider seçimleri, festival yapılması, ilçe çalıştayları gibi faaliyetlerde kullanmak üzere afiş, broşür gibi görsel materyaller yaptırılacak, sosyal medya reklamı satın alınacaktır.

Teknik şartname aşağıdaki linkte verilmekte olup, İsteklilerin tekliflerini en geç 12.06.2023 tarihine kadar Samsun Turizmciler Derneğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Teklif ve Teknik Şartname

Yorum Ekle

İlk Yorumlayan Siz Olun!
  • Etiketler

YENİ GALERİLER

Samsun Turizmciler Derneği

Samsun Turizmciler Derneği'ne ait kurumsal bilgilerin, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Samsun Turizmciler Derneği

19 Mayıs Mahallesi Gazi Caddesi No:89 D:4
55020 İlkadım / samsun

Dernek Yazılımı: Medya İnternet™ - Dernek Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.