34 Genç Lider, 17 Festival

04 Haziran 2023 13:38 Samsun Turizmciler Derneği 359

Samsunun kültür ve turizm tanıtımında Girişimci Genç Liderler aranıyor

Samsun Turizmciler Derneği tarafından uygulanan 34 Genç Lider, 17 Festival Projesi kapsamında Samsunumuzun tanıtımında gönüllü olarak yer alacak, kültür ve sanatla ilgilenen 34 genç girişimci liderlerini seçeceğiz. Başvuru Linki:

Lütfen başvuru için tıklayınız.

Başvurular arasından her ilçeden 2 kişi olmak üzere 34 kişi seçilecektir. Seçilen gençlere sosyal girişimcilik, digital sosyal medya kullanımı, Kültürel Miras, Sanata Genel Bakış, Yerel Sanatlar, Etkinlik Organizasyonu gibi konularda eğitim verilecektir.

Eğitim alan gençler yurt içinde düzenlenen festivale götürülecek, ayrıca eğitim sonucu değerlendirilen 10 genç Yurt dışında düzenlenen bir festivale götürüleceklerdir.

Başvuru için gerekli şartlar

• 15-29 Yaş arasında olmak
  • Samsun ve İlçelerinde yaşamak.
  • Kültür, Sanat ve Girişimcilik Konularına İlgi Duymak

Başvuru için son tarih: 14 Haziran 2023
Bilgi Almak İçin:

GSM:0 532 585 49 53  Dilek GENÇ (Dernek Başkanı)

GSM: +90 532 693 57 57 (Metin GENÇ)

Yorum Ekle

İlk Yorumlayan Siz Olun!

YENİ GALERİLER

Samsun Turizmciler Derneği

Samsun Turizmciler Derneği'ne ait kurumsal bilgilerin, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Samsun Turizmciler Derneği

19 Mayıs Mahallesi Gazi Caddesi No:89 D:4
55020 İlkadım / samsun

Dernek Yazılımı: Medya İnternet™ - Dernek Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.